Informatie: locatie, contact & route

RondeelzaalLocatie

De Dag van het Elektronisch Aanbesteden 2014 vindt plaats in:
Regardz De Eenhoorn Barchman Wuytierslaan 2 3818 LH Amersfoort

Route
Meeting Center Eenhoorn is zowel met openbaar vervoer als met de auto makkelijk te bereiken. De locatie ligt op vijf minuten vanaf de A28 en op slechts 84 stappen van het Centraal Station van Amersfoort. Parkeren? Geen probleem. Meeting Center Eenhoorn beschikt over een eigen parkeerterrein (op eigen kosten).
 

Klik op de afbeelding voor een grotere weergave
Grotere kaart weergeven

Factuur
De factuur ontvangt u voor aanvang van het congres. Deze dient u binnen twee weken na ontvangst te voldoen. Vergeet u bij registratie niet uw PO-nummer te vermelden als dit nodig is!

Annuleren/ naam wijzigen/ afmelden
Op dit congres zijn de algemene voorwaarden van NEVI van toepassing. Tot 4 november kunt u kosteloos annuleren (uitsluitend schriftelijk). Bij annulering binnen drie weken voor aanvang wordt het volledige inschrijfgeld in rekening gebracht. Uw plaats mag altijd door een vervanger worden ingenomen. Neem hiervoor contact op met NEVI Klant Contact Center: (088) 3300700 of info@nevi.nl.

Contact

Heeft u vragen die niet op deze website beantwoord worden, of wilt u als congrespartner aanwezig zijn? Neemt u dan contact op met Erik van Assen.