Partners & Organisatie

De initiatiefnemers van de Dag van het Elektronisch Aanbesteden zijn NEVIAanbestedingskalender.nl, CTM Solution en Negometrix. Zij hebben het initiatief genomen om een congres te organiseren waarin elektronisch aanbesteden centraal staat.

De Dag van het Elektronisch Aanbesteden 2014 wordt mede mogelijk gemaakt door:

CTM Solution gaat verder met het meest complete platform voor elektronisch aanbesteden, veilingen, contractmanagement en marktplaatsen externe inhuur.

Negometrix stelt u in staat om uw digitale offerteaanvragen meetbaar en inzichtelijk te maken

Aanbestedingskalender.nl is het nationale platform waar aanbestedingen worden geplaatst en waar bedrijven relevante opdrachten kunnen vinden.

E-proQure is het onafhankelijke expertisecentrum voor e-Procurement. E-proQure helpt overheden en bedrijven bij het professionaliseren van de inkoopfunctie door effectieve inzet van inkoopsoftware.

NEVI het kennisnetwerk voor inkoop en supply management.

Het NIC bestaat sinds 1921 en biedt dus ruim negentig jaar ervaring met inkoop voor de publieke en private sector. Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op één plek te vinden als bij Het NIC. We dragen bovendien aantoonbaar bij aan duurzame en innovatieve inkoopoplossingen.
De oplossingen van Commerce-hub helpen u uw inkooppotentieel volledig te benutten. Onze oplossingen zijn gebaseerd op een drietal pijlers; de laatste denkbeelden op het gebied van inkoop, de mogelijkheden van de nieuwste technologie en, niet op de laatste plaats, onze dagelijkse ervaringen bij vooruitstrevende klanten en partners.

Wilt u zich hierbij aansluiten? Neem dan contact op met Erik van Assen voor meer informatie over de beschikbare pakketten.